Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
UITNODIGING MOSSELEN AAN DE MAAS 20 & 21 september 2023

UITNODIGING MOSSELEN AAN DE MAAS 20 & 21 september 2023

  • 23 augustus 2023
  • Ridderkerk

UITNODIGING ROTTERDAM MOSSELEN AAN DE MAAS 2023

Bij deze nodigen wij u uit om onze beursstand te bezoeken bij “Mosselen aan de Maas”. Op woensdag 20 en donderdag 21 September 2023, van 14:00 uur tot 22:00 uur, zullen wij onze gasten weer ontvangen. Vertrouwd en sfeervol in het tentenpaviljoen op de kade van het ss Rotterdam. Tijdens deze dagen praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van noodstroomoplossingen en energie opslag systemen. Bijvoorbeeld de Elinex BESS oplossingen, de Huawei FUSIONPOWER6000 3.0 en de Centiel Stratuspower UPS. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje! Met de code "VGWYLVO7Z6SC" kunt u op de website uw gratis ticket krijgen. Wij zien u graag verschijnen!

Reismogelijkheden 

Om reizen van en naar de eventlocatie naast het ss Rotterdam zo comfortabel mogelijk te maken, heeft Mosselen aan de Maas voor u een aantal reismogelijkheden in kaart gebracht. 

Auto

De auto is één van de makkelijkste vervoersmiddelen om het ss Rotterdam te bezoeken. Vanaf de snelweg A16 bent u in 10 minuten bij de evenementenlocatie. Houd er rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is bij de eventlocatie en in de omliggende woonwijk. Wij kunnen u niet verzekeren van een parkeerplaats. 

Om u op de reis voor te bereiden vindt u hier de routebeschrijving  en de actuele wegwerkzaamheden en omleidingen

De Kuip bij stadion de kuip kunt u gratis parkeren. Vanaf dit punt is het 15 minuten met een taxi naar het ss Rotterdam, of rijd vanuit Feijenoord naar Katendrecht met een deelscooter. Dit zal ca. 20 minuten duren. 

Parkeergarage

Er is een ruime Q-park garage gelegen nabij de Fenix Food Factory. Vanaf deze foodhallen is het slechts 15 minuten lopen naar het ss Rotterdam. Voor een scenic-route loopt u langs de Maashavenkade en geniet u van het uitzicht over de Maashaven!

Als u niet opziet tegen een wandeling kunt u parkeren in diverse garages op de Kop van Zuid. De parkeerplaats van Hotel New York en de garage Interparking World Port Center zijn beide vlakbij de Rijnhavenbrug gelegen. Vanaf hier bent u in no-time bij de Fenix Food Factory en volgt u dezelfde route langs de Maashavenkade richting het ss Rotterdam.  

Watertaxi

Nabij de eventlocatie bij het ss Rotterdam, bevindt zich een halte van de bekende Rotterdamse Watertaxi. Een spectaculaire vaartocht over de Maas! 

Er zijn diverse haltes van waar u de Watertaxi kunt nemen. Bijvoorbeeld vanaf metrostation Maashaven of de Sint jobshaven nabij het Euromastpark. Bekijk de website van Watertaxi Rotterdam voor de meest gunstige opstapplaats.

Daarnaast kunt u een Watertaxi-veerdienst pakken vanaf Charloisse Hoofd naar Katendrechtse Hoofd, het tarief voor deze veerdienst is slechts €0,50 p.p. 
Let op! Deze veerdienst vaart enkel tussen 15.30 en 18.30. 

Voor meer informatie over de opstapplaatsen van de Rotterdamse Watertaxi en tarieven bezoekt u watertaxirotterdam.nl

Park & Ride

Er is een aantal P+R locaties in Rotterdam met gunstige aansluiting op metrostation Rijnhaven. 

P+R Meijersplein bevindt zich in Rotterdam Noord (Schiebroek). Vanaf dit metrostation staat u met 8 haltes op metrostation Rijnhaven. Neem vanaf dit station stadsbus 77 richting ‘ss Rotterdam’ en u stapt tegenover het tentenpaviljoen uit. 

P+R Proveniersplein bevindt zich in Rotterdam Noord (Blijdorp). Vanaf dit metrostation staat u met 5 haltes op metrostation Rijnhaven. Neem vanaf dit station stadsbus 77 richting ‘ss Rotterdam’ en u stapt tegenover het tentenpaviljoen uit. 

P+R Kralingse Zoom bevindt zich in Rotterdam Oost (Kralingse Zoom). Vanaf dit metrostation staat u met 5 haltes op metrostation Beurs. Vanaf metrostation Beurs reist u verder met metrolijn E richting ‘Slinge’. U stapt na 3 haltes uit bij metrostation Rijnhaven. Neem vanaf dit station stadsbus 77 richting ‘ss Rotterdam’ en u stapt tegenover het tentenpaviljoen uit. 

P+R Slinge bevindt zich in Rotterdam Zuid (Slinge). Vanaf dit metrostation staat u met 3 haltes op metrostation Rijnhaven. Neem vanaf dit station stadsbus 77 richting ‘ss Rotterdam’ en u stapt tegenover het tentenpaviljoen uit. 

Openbaar vervoer 

Met metrolijn D en E kunt u rechtstreeks vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Ahoy Rotterdam naar Metrostation Rijnhaven reizen. Vanaf Metrostation Rijnhaven kunt u gemakkelijk overstappen op stadsbus 77 naar ‘ss Rotterdam’. ’ - zo bent u in no-time op het evenemententerrein! De eindhalte van deze stadsbus is gelegen tegenover het ss Rotterdam. 

Met de taxi/uber of deelvervoer

Het is mogelijk om de evenementenlocatie te bereiken met taxi of uber. U reist naar het adres 3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het terrein is ook bereikbaar met deelscooters zoals Felyx. Vanaf diverse punten in de stad kunt u een scooter huren door de app van Felyx te downloaden. Op geheel Katendrecht heeft u mogelijkheid om de gehuurde scooter weer te parkeren. 

Advies nodig?
Contact of advies?