Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Aanpak & Proces

Voor iedere energievraag heeft ELINEX een passende oplossing. 

Onze aanpak is om onze klanten volledig te ontzorgen dit doen we door het gehele proces van Design, Build, Maintain of Operate voor u uit handen te nemen. ELINEX biedt u altijd de beste (technische) oplossing welke aansluit op uw behoefte!

Project Service Organisatie

Onze lange termijnstrategie is de hoogste klanttevredenheid nastreven in hetgeen wat wij doen.

ELINEX Power Solutions levert noodstroomoplossingen voor uw kritische bedrijfsprocessen. Mission critical is vandaag in vele klantsectoren te vinden.

Wij hebben ons gespecialiseerd om onze klanten hierin te ontzorgen. Dit doen we door:

  • het gehele proces van A tot Z uit handen te nemen voor onze klanten;
  • altijd de meest innovatieve techniek te beheersen en te kunnen leveren;
  • altijd te blijven verbeteren binnen onze interne organisatie en processen.

Onze Project organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen (Design) en bouwen (Build) van nieuwe installaties. Desgewenst kunnen deze investeringen ook gefinancierd worden via een van onze partner (Finance).

Onze Service organisatie is gespecialiseerd in het onderhouden (Maintain) en gebruiken (Operate) van deze installaties die gedurende de technische levensduur van 10-15 jaar, altijd 100% betrouwbaar en operationeel moeten zijn.

Door onze laatste innovatieve oplossing EPMS 4.0 kunnen wij 24/7 uw installatie op afstand meten en bewaken en pro-actief de benodigde actie nemen.

Met een ELINEX Uninterruptible Power Solution bent u altijd verzekerd van beschikbaarheid en continuïteit van elektriciteit.

Wat als binnen uw bedrijf of organisatie de stroom uitvalt?

Advies nodig?
Contact of advies?