Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Design & Build (Projects)

Onze oplossingen staan voor betrouwbaarheid.

ELINEX heeft meer dan 36 jaar ervaring in noodstroomoplossingen in binnen- en buitenland. Deze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om de beste oplossing voor onze klanten te produceren. Wij maken eerst het ontwerp, waarna wij de oplossing na goedkeuring samenbouwen en installeren. Onze Projectorganisatie is gespecialiseerd om onze klanten te ontzorgen en projecten succesvol op te leveren.

Behoefte identificatie & ontwerp (Design)

ELINEX biedt totaaloplossingen die volledig aansluiten op de behoefte van onze klanten. In veel gevallen betreft dit maatwerk, waarbij de gehele oplossing uit verschillende componenten door onze technische engineers wordt opgebouwd. Het proces van de behoefte identificatie wordt volledig in eigen beheer vastgelegd en ingevuld. Verschillende componenten kunnen in onze eigen productiefaciliteit worden samengebouwd en getest.

De wens van de klant staat voorop; hiermee gaan wij aan het werk om een oplossing te ontwerpen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en componenten, zodat het eindproduct ook voor de aankomende jaren voldoet aan de hoogste eisen. De betrouwbaarheid van ieder systeem staat centraal, maar altijd in relatie tot de initiële investering en de operationele kosten. Als noodstroomspecialist zijn wij volledig op de hoogte van de eisen en geldende normen voor iedere (klant)situatie waar onze maatwerkoplossingen uiteindelijk naadloos op aansluiten.

Custom projects &
project management (Build)

ELINEX werkt met eigen projectmanagers die complete maatwerk projecten kunnen ontwerpen en opleveren. Deze projectmanagers begeleiden de uitvoering van het project van A tot Z. Onze projectmanagers zijn gewend met derden samen te werken, zoals uw (huis)installateur.

De activiteiten van onze projectmanagers zijn onder meer: het begeleiden van de leveringsomvang, het afstemmen van de planning met alle partijen, het instrueren van de ELINEX Service Engineers, het contact hebben met de relaties, het bijwonen van bouwvergaderingen en uiteindelijk het afsluiten en opleveren van het project.

ELINEX biedt een leaseconstructie aan voor het financieren van noodstroomoplossingen. U neemt voor een vast bedrag per maand een noodstroomoplossing af, waardoor u de investering kunt verdelen over een looptijd die u zelf bepaalt met een maximum van 72 maanden. Naast de noodstroomoplossing leveren wij ook de benodigde randapparatuur, vervanging en het preventief onderhoud.

Lees verder

Financial Lease

Installatie, inbedrijfstelling, testen & oplevering

ELINEX is gespecialiseerd in het plaatsen, installeren en inbedrijfstellen van complete noodstroominstallaties. Onze oplossingen zijn volledig ontworpen naar de wensen van de klant. Alle benodigde componenten worden door ELINEX in het design opgenomen en binnen het project geleverd. Voor de oplevering wordt de installatie eerst volgens een vast SAT protocol getest. Op basis hiervan wordt een opleverrapport opgesteld met alle gemeten waardes en instellingen. Hierna volgt de oplevering aan de klant. 

Lees verder

Advies nodig?
Contact of advies?