Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Energie infrastructuur

Dit is hoe wij ervoor zorgen dat u nooit zonder stroom zit.

Ons team van experts helpt bij het verbeteren van bestaande energie infrastructuren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Van advies tot uitvoering

ELINEX helpt klanten door bestaande energie infrastructuren in kaart te brengen, te inspecteren en te beoordelen en geeft hierna advies op het gebied van aan te brengen verbeteringen. Samen met de klant wordt het gehele traject opgepakt en besproken. Na advies volgt de opdracht en de uitvoering. ELINEX voorziet in alle benodigde componenten, zoals de UPS, batterijen, NSA, onderverdeelinrichtingen, bekabeling, railkokers, schakeloplossingen, distributiepanelen en diverse randapparatuur. Het gehele advies- en verkoopproces wordt begeleid door de accountmanager waarna de projectmanager zorgdraagt voor de uitvoering en oplevering samen met de Service Engineer(s). Op verzoek kan een uitgebreide Site Acceptance Test worden uitgevoerd, waarmee de geleverde oplossing uitgebreid wordt getest. 

ELINEX is gespecialiseerd in het plaatsen, installeren en inbedrijfstellen van noodstroominstallaties, zelfs op de meest moeilijk bereikbare locaties. De systemen die wij leveren bestaan uit meerdere componenten en bieden een allesomvattende oplossing, zodat u zich in het geval van een stroomuitval geen zorgen hoeft te maken.

Altijd een noodstroomvoorziening op maat!

Wij leveren Energie Infrastructuur

Team van ervaren experts

ELINEX Service Engineers zijn volledig gekwalificeerd om volgens de NEN-1010 normen een elektrotechnische installatie aan te leggen. In de praktijk gaat het om de verbindingen tussen bijvoorbeeld de UPS, de  batterijconfiguraties, het NSA,  (bypass)schakelkasten, verdeelinrichtingen, ATS (automatic transfer switch) en STS (static transfer switch) en het netspanningsnetwerk. De Service Engineers worden jaarlijks getraind op de laatste noodstroomoplossingen, zodat de kwaliteit en beschikbaarheid altijd gewaarborgd is. Mocht er een onverhoopt een storing optreden? Het ELINEX Service Team bestaat uit meer dan 20 professionele Service Engineers welke 24/7 voor u klaarstaan!

Vopak

Vopak

Met drie chemie terminals (Botlek, Chemiehaven en TTR) en een in Rotterdam Europoort (olie) verpompt Vopak Terminals 24/7 chemicaliën en olie in opdracht van haar klanten.

Bekijk het project

Applied Medical Europe

Applied Medical Europe

Applied Medical Europe is onderdeel van een Amerikaans moederbedrijf en is producent van instrumenten voor de medische industrie welke gebruikt worden binnen operatiekamers in ziekenhuizen.

Bekijk het project

Oldelft Benelux

Oldelft Benelux

In samenwerking met Oldelft Benelux BV heeft Elinex een noodstroomoplossing geleverd aan het Solutions Diagnostic Center van Jahmale Med in Liberia, Afrika.

Bekijk het project

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

Elinex levert noodstroomsystemen voor onze LC’s (lokale centrales), RC’s (regionale centrales) en DC’s (datacenters).

Bekijk het project

DHL

DHL

Wie kent ze niet, DHL. Klanten zijn 24/7 van ze afhankelijk, en daarom is stroomuitval een worst case scenario. Bekijk onze oplossing.

Bekijk het project

Plus Supermarkten

Plus Supermarkten

We staan allemaal regelmatig in de rij voor de kassa, als we boodschappen doen. Stel je eens voor dat er op dat moment problemen zijn met de stroomtoevoer naar de kassasystemen.

Bekijk het project

Botlektunnel

Botlektunnel

Croonwolter&dros and ELINEX provide emergency power installation for botlek tunnel until 2035. On the A15 between Rotterdam and Europoort, 111,000 cars drive daily through the Botlek Tunnel. The A15 is an essential link between the expanding...

Bekijk het project

Politie

Politie

Ze zijn een 24-uurs bedrijf en daarom is een continue stroomvoorziening van levensbelang

Bekijk het project

Global-E

Global-E

Woensdag 24 juni vond de ceremoniële turn-key overdracht plaats van de opgeleverde totaaloplossing.

Bekijk het project

Advies nodig?
Contact of advies?