Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bouw & Infra

Onzekerheid behoort tot het verleden.

ELINEX is al decennialang partner van zowel grote als kleine E&W installateurs, diverse groothandels, facilitaire bedrijven en adviesbureaus.

Oplossingen voor Bouw & Infra en Facilitair

De oplossingen die ELINEX biedt, sluiten naadloos aan op de behoeften die er zijn binnen de bouw & infra en facilitaire sector. Eindklanten binnen deze sector zijn vaak (semi-)overheidsinstellingen of vastgoedbedrijven. De verkoop van de ELINEX oplossingen gebeurt veelal via wederverkopers, welke zorgdragen voor totaalprojecten bij hun eindklanten. Elinex helpt zowel de wederverkoper als de eindklant met een passende oplossing en het juiste preventief en correctief onderhoud aan de geleverde installatie. Het adviseren en opstellen van MJOP (Meer Jaren Onderhoud Planningen) en het zorgen voor uitgebreide connectivity oplossingen aan de geleverde apparatuur op locatie, zijn een must binnen dit vakgebied. ELINEX voorziet tunnels, bruggen, verkeersinformatiesystemen, vliegvelden en havens van de benodigde noodstroom. Binnen facilitair worden met name kantoorpanden van back-up voorzieningen voorzien en onderhouden. 

Onze klantreferenties

Kropman
Bam
Croon
VolkerWessels
Vialis
Unica
Van Dorp
DGC
Piet Brouwer
CBRE
ISS
Equans
RWS
Botlektunnel

Botlektunnel

Croonwolter&dros and ELINEX provide emergency power installation for botlek tunnel until 2035. On the A15 between Rotterdam and Europoort, 111,000 cars drive daily through the Botlek Tunnel. The A15 is an essential link between the expanding...

Bekijk het project

Advies nodig?
Contact of advies?