Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Retail

Zakendoen zonder zorgen.

Voor de retail branche is het een must dat de kwaliteit en beschikbaarheid van stroom 100% is, zowel in de distributiecentra als in de winkels zelf bij het POS (Point Of Sales).

Oplossingen voor Retail

De kwaliteit van de netspanning is met name voor gevoelige apparatuur als kassa's van belang in de front-office. Binnen het Point of Sale (POS) mogen er bijvoorbeeld geen verstoringen optreden tijdens het afrekenproces. Iedere verstoring levert namelijk direct omzetverlies en ontevreden klanten op. Met toename van onbemande afrekenpunten en scanners, neemt ook de afhankelijk van beschikbaarheid van netspanning en connectiviteit toe binnen de winkels. Elinex biedt totaaloplossingen voor de gehele retail sector, van grote supermarkten en bouwmarkten tot kleinere speciaalzaken. Van enkelfase UPS, Powerconditioner en remote monitoring tot volledige (mini) datacenteroplossingen. Zo kunt u gerust zaken blijven doen en blijven uw klanten tevreden!

Onze klantreferenties

Jumbo
Blokker
Plus
Detailresult Groep
Intergamma
Toshiba
Plus Supermarkten

Plus Supermarkten

We staan allemaal regelmatig in de rij voor de kassa, als we boodschappen doen. Stel je eens voor dat er op dat moment problemen zijn met de stroomtoevoer naar de kassasystemen.

Bekijk het project

Advies nodig?
Contact of advies?