Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
De Huawei 5000-H S-eco Mode 99% Efficiënt

De Huawei 5000-H S-eco Mode 99% Efficiënt

  • 28 september 2022
  • Ridderkerk

Datacenters zijn grote energieverbruikers voor wie energiebesparing en verbruiksreductie echte uitdagingen vormen. Ook voor datacenters dient het tempo van groene ontwikkeling versneld te worden. Binnen de totale elektriciteitskosten van de gehele faciliteit wordt 10% in beslag genomen door de stroomvoorziening. In het voedingssysteem is een cruciale rol weggelegd voor de UPS (uninterruptible power supply) en deze verbruikt daarin de meeste stroom. Om dit stroomverbruik omlaag te krijgen kan de efficiënte van de online-modus verbeterd worden of overgeschakeld worden op de ECO-modus. De hoogste efficiëntie van de industrie in de online modus is ongeveer 97%.

Het rendement in de ECO-modus kan gemakkelijk hoger zijn dan 99%, omdat de energie rechtstreeks wordt geleverd wanneer de UPS in de ECO-modus werkt. Wordt de stroomvoorziening echter abnormaal, dan zal de voeding gedurende enkele milliseconden onderbroken worden, wanneer de UPS naar de batterijmodus wordt overgebracht. Aangezien dit de betrouwbaarheid van de voeding vermindert, wordt de ECO-modus niet veel gebruikt. De UPS-industrie vraagt daarom om een werkmodus die zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening en die tegelijkertijd ultrahoge efficiëntie levert.

In een recent uitgebrachte white paper beschrijft Huawei de UPS S-ECO technologie en de toepassing ervan in Huawei UPS5000-H producten. Dit document illustreert de belangrijkste voordelen, technische principes, toepassingsscenario's en een uitgebreid verificatieproces. Het helpt lezers de S-ECO-modus te begrijpen en biedt benaderingen voor het ontwerpen van zeer betrouwbare en efficiënte datacenters of bedrijfskritische voedingsoplossingen in verschillende industrieën

Klik hier voor het downloaden van de whitepaper!


Advies nodig?
Contact of advies?