Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
De Huawei FusionPower6000 3.0 behaald met vlag en wimpel de internationale testverificatie van TÜV SÜD

De Huawei FusionPower6000 3.0 behaald met vlag en wimpel de internationale testverificatie van TÜV SÜD

  • 28 december 2022
  • Ridderkerk

De Huawei FusionPower6000 3.0 is geslaagd voor de testverificatie van TÜV SÜD, de grootste en oudste TÜV-organisatie ter wereld. Dit is de eerste keer in de industrie om een test voor de 2,5 MW FusionPower6000 3.0 te voltooien, waarnee de sterke technische kracht van Huawei op het gebied van distributie wederom wordt aangetoont. Daarnaast dient het ook als referentie voor standaard PowerPOD-tests in de industrie.

TÜV SÜD is een prestigieuze externe test- en certificeringsorganisatie, die tientallen jaren ervaring heeft op het gebied van onderzoek naar datacenteroplossingen, industriestandaard formulering en productdetectie en -certificering. Daarnaast heeft het een wereldwijd expertnetwerk, een geavanceerde testomgeving voor datacenterproducten en een gezaghebbend test- en certificeringssysteem.


FusionPower6000


De China Electronic Energy Saving Technology Association (CEESTA) heeft onlangs de Code for Prefabricated PowerPOD of Data Centers uitgebracht, waarin staat dat PowerPOD moet worden getest op het gebied van energie-efficiëntie, temperatuurstijging en energie- en milieumonitoring tijdens de prestatietest.

Tegen deze achtergrond vertrouwde Huawei TÜV SÜD toe om allround strenge tests uit te voeren op de 2,5 MW FusionPower6000 3.0 in een professionele omgeving. Het testresultaat laat zien dat de FusionPower6000 3.0 voldoet aan de eisen op het gebied van systeemefficiëntie, temperatuurstijging, schakelen tussen modi, systeembetrouwbaarheid en onderhoudbaarheid.

Voor systeemefficiëntie toont het testresultaat aan dat Huawei FusionPower6000 3.0 beschikt over full-link efficiëntie met de hoogste efficiëntie die 97,8% bereikt onder verschillende lineaire belastingswerkomstandigheden (98,3% in werkelijke tests), welke veel hoger ligt dan die van de traditionele oplossing. Voor het schakelen tussen modi maakt de FusionPower6000 3.0 0 ms overdrachtstijd mogelijk voor alle modi, wat betekent dat het 0 ms duurt om over te schakelen van de S-ECO-modus naar de dubbele conversiemodus of de batterijmodus wanneer de bypass-ingang abnormaal is. Op deze manier kan een ononderbroken werking van het datacenter altijd worden gewaarborgd.

Voor systeembetrouwbaarheid en onderhoudbaarheid is getest onder hoge temperatuur werkomstandigheden bij verschillende belastingssnelheden. Volgens het resultaat werkt het systeem correct binnen het vooraf ingestelde temperatuurbereik van 0-40 °C en is de temperatuurstijging veel lager dan die gespecificeerd in gerelateerde vereisten. Tegelijkertijd bewijst de test dat de kerncomponenten van FusionPower6000 3.0 modulair en hot-swap onderhoud, vervanging in 5 minuten en plug-and-play hebben.

Bovendien geeft de softwarefunctietest aan dat de intelligente iPower functies biedt zoals full-link visualisatie, schakelinstelling, ai-gebaseerde voorspelling van lage belasting en hoge temperaturen, levensduurvoorspelling voor belangrijke componenten en evaluatie van de schakelstatus. Dankzij de intelligente iPower-

functie kan de FusionPower6000 3.0 de temperatuur van de hele verbinding in realtime bewaken, waardoor het SLA-foutenpercentage met 30% wordt verlaagd. De levensduur van belangrijke componenten en kwetsbare onderdelen, zoals condensatoren en ventilatoren, kan van tevoren worden voorspeld om potentiële risico's te voorkomen en de veiligheid en betrouwbaarheid van het voedings- en distributiesysteem van het datacenter te verbeteren. Dit maakt deel uit van de inspanningen om O&M te transformeren van passieve alarmrapportage naar proactieve preventie.

In navolging van de trend van wereldwijde digitalisering en lage carbonisatie, is er een geleidelijke tendens van datacenters met duizenden racks naar datacenters met tienduizenden racks. Het is dringend nodig voor een stroomvoorzienings- en distributiesysteem, het stroomhart van datacenters, om naar hoge dichtheid, efficiëntie en betrouwbaarheid te gaan. Gekenmerkt door hoge dichtheid, ruimtebesparing, snelle levering, hoge efficiëntie, energiebesparing, beveiliging en betrouwbaarheid, kan de Huawei FusionPower6000 3.0 zorgen voor een efficiënte en stabiele werking van diverse (grote) datacenters nu en in de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.


Advies nodig?
Contact of advies?