Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Elinex levert UPS-en Velsertunnel

Elinex levert UPS-en Velsertunnel

  • 25 januari 2016
  • Ridderkerk

KLANTREFERENTIE COMBINATIE HYACINT - RENOVATIE VELSERTUNNEL Geplaatste UPS-systemen:1x 200kWatt Huawei 5000-E & Diverse Huawei 5000-A UPS-systemen

Rijkswaterstaat heeft de renovatiewerkzaamheden aan de Velsertunnel gegund aan de aannemerscombinatie Hyacint. Hyacint is een combinatie van aannemers Dura Vermeer, BESIX en installatiebedrijf SPIE Nederland. De combinatie is ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de tunnel gedurende zeven jaar. Gedurende de verbouwing worden onder meer de doorrijhoogte van de tunnel vergroot en de veiligheid in de gehele tunnel verhoogd.

Elinex Power Solutions heeft in 2016 voor de Combinatie Hyacint diverse Huawei UPS-configuraties mogen installeren binnen het renovatieproject voor de Velsertunnel. Op locatie heeft Elinex de installatie en inbedrijfstelling van 1x een 200kWatt Huawei 5000-E en diverse Huawei 5000-A UPS mogen voltooien. Voor Rijkswaterstaat was dit de eerste renovatie volgens de LTS (Landelijke Tunnel Standaard) waar ook Elinex zich aan heeft geconformeerd.


Advies nodig?
Contact of advies?