Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Elinex ontvangt Welec Electro Techniek en Ziekenhuis Maas en Kempen

Elinex ontvangt Welec Electro Techniek en Ziekenhuis Maas en Kempen

  • 17 juli 2017
  • Ridderkerk

Op 9 juni opende Elinex de deuren van haar Huawei Demo & Experience Center voor Welec Electro Techniek NV en het Ziekenhuis Maas en Kempen. Op het programma stond een eerstelijns training voor de technici van Welec en Ziekenhuis Maas en Kempen. De basis UPS-technieken, Huawei UPS 5000-A & 2000-G series en UPS-connectivity waren belangrijke onderdelen van de training. Het accent lag op volledig bedrijfsklare geïntegreerde projecten voor de meest uiteenlopende sectoren, maar deze middag stond vooral in het teken van algemene UPS-kennis en voldoende kennis op te doen om eerstelijnsstoringen zelfstandig uit te kunnen voeren.

Het Belgische Welec is een veelzijdige speler binnen de installatietechniek. Zij zijn met 150 man actief in de hoogspanning, laagspanning, automatisering, bordenbouw, data- en bewakingstechniek. Elinex heeft voor Welec alle UPS'en mogen leveren voor dit nieuwe ziekenhuis te Maaseik (B). Onderdeel van de levering door Elinex is een efficiënt tienjarig onderhoudsplan. Daarvoor werden de eigen technici van beide partijen getraind in de eerstelijns-service op de betreffende Huawei UPS-modellen.

Bart van Raamsdonk, manager Commercie: “Tijdens deze mooie dag hebben we Elinex als bedrijf kunnen laten zien aan onze klanten, hen een technische bagage mee kunnen geven en het mooie Rotterdam laten ervaren. We zijn er trots op dat ons bedrijf klanten als Welec Electro Techniek en Ziekenhuis Maas en Kempen bedient.”


Advies nodig?
Contact of advies?