Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Elinex wint 3 Huawei awards!

Elinex wint 3 Huawei awards!

  • 22 april 2021
  • Ridderkerk

Vanuit de samenwerking met Huawei heeft Elinex onlangs drie awards in ontvangst mogen nemen. Na een intensieve samenwerking in het bewogen jaar 2020 kunnen beide partijen hier ook met plezier op terugkijken. Edwin Smit, Channel Partner Manager bij Huawei, vertelt waarom Elinex maar liefst drie keer tot best presterende partner is uitgeroepen.

Partner Specialization Growth Award – Digital Energy Domain

Elinex is een bedrijf waar vanuit de techniek de basis wordt gelegd voor hoogwaardige oplossingen die bij de klant worden aangeboden. Er bestaat een continue honger naar kennis en nieuwe oplossingen die vanuit Huawei R&D in de markt worden aangeboden. Men is zich bij Elinex bewust van de snelle technologische ontwikkelingen die binnen de Digital Power Solutions van Huawei worden ontwikkeld om aan de steeds weer veranderende behoeftes in de markt te kunnen voldoen. Om de klanten van Elinex dan ook altijd te kunnen voorzien van passende en beschikbare oplossingen dient Elinex zich continu te ontwikkelen. Mede door een hoog aantal certificeringen, het volgen van diverse workshops en het daarmee gepaard gaande hoge specialistische kennisniveau heeft Huawei Elinex de award voor ‘Partner Specialization Growth Award’ toegekend. 

Named Account Contribution Award

Elinex heeft in 2020 ook een aantal interessante nieuwe klanten aangetrokken waar zij de hoogwaardige oplossingen van Huawei succesvol heeft weten te positioneren. Als wij het dan hebben over deze nieuwe oplossingen, dan kunnen wij gerust stellen dat Elinex afgelopen jaar een voortrekkersrol heeft vervuld in de uitrol van Huawei Lithium-Ion batterijoplossingen bij deze vooraanstaande nieuwe klanten. Vanuit Huawei zijn wij dan ook uitermate gelukkig dat wij hierin een passende partner hebben gevonden en kunnen wij niet anders dan Elinex belonen met de ‘Named Account Contribution Award’ voor deze prachtige successen bij ‘new installs’.

Performance Growth Award

Ondanks de moeilijke tijd in het licht van de beperkingen die wij allen het afgelopen jaar hebben gekend is het een enorme prestatie van Elinex dat men ondanks deze maatschappelijke en sociale beperkingen in staat is geweest een enorme groei door te maken in de verkoop van onze Huawei Digital Power oplossingen. Als we dan beschouwen hoeveel energie er het afgelopen jaar is gestoken in het verkrijgen van kennis en het verder ontwikkelen van de Elinex sales, pre- en post sales medewerkers, dan is de overtuiging voor deze groei er bij Elinex zelf altijd al geweest. Het vertrouwen dat men is blijven houden in eigen kwaliteit en groei in combinatie met de hoogwaardige oplossingen van Huawei is dan ook zeker bewonderingswaardig te noemen. Mede door deze standvastigheid en het doorzettingsvermogen om er in 2020 weer een uitermate succesvol jaar van te maken heeft Elinex wederom een groei gebracht die voor vele andere bedrijven als mogelijk ondenkbaar zal worden beschouwd. Voor Huawei was het dan ook een gemakkelijke keuze Elinex met een derde award te belonen. Elinex heeft naast de twee eerder genoemde awards dan ook terecht de ‘Performance Growth Award’ uitgereikt gekregen voor de fantastische groei die men samen met Huawei in 2020 heeft kunnen realiseren.

Mijn dank voor deze fantastische samenwerking gaat uit naar het gehele Elinex team, dat ik het afgelopen jaar heb mogen ervaren als een zeer bekwame en toegewijde Huawei partner op het gebied van Digital Power Solutions. Op naar wederom een succesvol jaar! 

Ontvangstname door Directie en Management Elinex

“Als organisatie zijn wij erg blij met het verkrijgen van deze awards en de erkenning vanuit Huawei West-Europe voor de inzet en het succes van Elinex in deze 3 thema's in 2020! Graag wil ik deze awards opdragen aan het gehele T.E.A.M. van Elinex, die voor deze verdienste gezorgd heeft, maar ook aan mijn vader - en oprichter van Elinex - Huub van Raamsdonk, die vorig jaar helaas overleden is. Hij is degene die de samenwerking met Huawei in 2014 opgestart heeft, na een allereerste kennismaking op de CEBIT. Vandaag de dag zijn wij nog steeds erg blij met die keuze voor Huawei, als onze partner, fabrikant en leverancier van geweldige UPS-, energie- en datacenterproducten. Bij deze wil ik dan ook alle medewerkers van Elinex, maar ook alle betrokkenen bij Huawei Digital Energy bedanken voor onze succesvolle samenwerking in de afgelopen tijd! Together We Win!” Bart van Raamsdonk, Algemeen Directeur (CEO) bij Elinex. 

“Huawei blijft ontwikkelen en innoveren met haar productenportfolio. Hiermee kunnen wij vanuit Elinex onze klanten continu voorzien van de beste oplossingen die beschikbaar zijn in de markt. Wij kunnen ons geen betere partner wensen!” Xander van Rootselaar, Manager Commercie bij Elinex. Advies nodig?
Contact of advies?