Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Geslaagde UPS vervanging bij Bytesnet Rotterdam

Geslaagde UPS vervanging bij Bytesnet Rotterdam

  • 30 maart 2022
  • Ridderkerk

Elinex Power Solutions heeft bij Bytesnet Rotterdam wederom een nieuwe hoog efficiënte UPS geïnstalleerd en succesvol opgeleverd. Op locatie heeft Elinex de installatie en inbedrijfstelling van een 800kWatt Huawei5000-E UPS mogen voltooien.

Bytesnet levert state of the art datacenteroplossingen. In Groningen en Rotterdam is Bytesnet de high-end datacenterpartner voor vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio. Hierbij leveren zij oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zo activeren zij regionale innovaties en digitale ambities en spelen hier de verbindende factor in.

Elinex Power Solutions is vanaf 2009 de partner van Bytesnet op het gebied van noodstroomoplossingen, zowel in levering van producten als servicediensten. De huidige UPS-en op de A-feed van het datacenter dienden vanwege efficiency en betrouwbaarheid vervangen te worden. In samenwerking met Bytesnet en Utilitec is hier een werk- en schakelplan voor opgesteld, waarbij zonder onderbreking overgeschakeld kon worden naar de nieuwe opstelling. Begin maart heeft de inbedrijfstelling tijdens een nachtwindow plaatsgevonden.

“Wij zijn zeer te spreken over de communicatie tussen Elinex en Bytesnet omtrent deze belangrijke noodstroomvervanging en hebben hiermee een mooi project gezamenlijk tot een goed einde gebracht”, aldus Rudolf Thijssing, Teamleader Datacenter Operations Bytesnet. Zie voor meer informatie over Bytesnet; www.bytesnet.nl

Vragen?

Heeft u vragen over een noodstroomoplossing? Wij helpen u graag verder via info@elinex.com of telefonisch via + 31 180-415711.


Advies nodig?
Contact of advies?