Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Huawei 5000-H UPS serie met 100 kW powermodules

Huawei 5000-H UPS serie met 100 kW powermodules

  • 14 december 2020
  • Ridderkerk

Al geruime tijd werkt Huawei aan de optimalisatie van haar UPS-portfolio, waarbij voldoen aan de klantbehoefte de basis vormt. Door continue te blijven investeren in de ontwikkeling van haar producten is Huawei in staat aan deze klantvraag te voldoen. Het laatste nieuws is de introductie van de Huawei 5000-H UPS, welke is voorzien van 100kW powermodules in slechts 3U hoogte.

De Huawei 5000-H is vanaf heden leverbaar in een 1200 kW en 1600 kW UPS-oplossing. Door te werken met 100 kW powermodules is er minder ruimte benodigd binnen het UPS-frame. Dit verkleint de totale footprint aanzienlijk, waarmee kostbare ruimte wordt bespaard.

Uiteraard is het ook bij deze UPS mogelijk om te beginnen met een lager vermogen aan powermodules als de vermogensvraag bij plaatsing nog niet maximaal hoeft te zijn. In een later stadium kunnen, in online bedrijf, extra 100 kW powermodules worden bijgeplaatst. Hiermee is de 5000-H UPS uitermate flexibel.

De efficiency in normal mode is 97% en in high efficiency mode zelfs 99%. De interne componenten zijn redundant uitgevoerd en de powermodules, communicatiemodule en bypassmodule zijn hot swappable.

Het gehele Huawei UPS-portfolio, inclusief de 5000 H, kan nu worden voorzien van Lithium-ion batterijen en uiteraard VRLA-batterijen. Door de UPS aan de Lithium-ion batterij te koppelen wordt een nog hogere beschikbaarheid behaald. 

Op zoek naar meer informatie over een Huawei UPS? Wij helpen u graag verder! Stuur een e-mail naar info@elinex.com of bel met een van onze noodstroomspecialisten via + 31 180-415711.


Advies nodig?
Contact of advies?