Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Huawei en Elinex Power Solutions kondigen partnerschap aan

Huawei en Elinex Power Solutions kondigen partnerschap aan

  • 11 juni 2014
  • Ridderkerk

Huawei, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatietechnologie- en communicatieoplossingen (ICT), heeft op 6 juni tijdens de Huawei Enterprise Western Europe Channel Conference in Rome de samenwerking met Elinex Power Solutions aangekondigd. De partnerschap is officieel bevestigd tijdens een ondertekeningsceremonie in aanwezigheid van leidinggevenden van beide bedrijven.

Elinex, gevestigd in de Benelux, wordt de eerste channel partner voor Uninterruptible Power System (UPS) die gespecialiseerd is in UPS-oplossingen in West-Europa voor Huawei Enterprise. De synergie van de samenwerking, gebaseerd op de 27 jaar integratie- en service-ervaring van Elinex in deze sector en de toewijding van Huawei om expert te worden in energie-efficiënte ICT-infrastructuur, zal van groot voordeel zijn voor klanten in datacenters, overheid en de gezondheidszorg.

De CEO van Elinex, de heer Huub van Raamsdonk, zegt: "Met meer dan 25 jaar ervaring in het integreren van noodstroomoplossingen, zijn we goed in staat om de kwaliteit van de UPS-producten te waarderen die HUAWEI onlangs op de Europese markt heeft gelanceerd. Deze producten blinken niet alleen uit qua prestaties, maar voldoen ook aan de allerlaatste normen voor connectiviteit, efficiëntie en formaat van de footprint. Deze producten hebben ook een uitstekende bouwkwaliteit. We kijken ernaar uit om aan de behoeften van onze enterprise- en carrierklanten te voldoen door hun kritieke processen te beveiligen met Huawei UPS-producten."

De president van de Huawei Western Europe Enterprise Business Unit, de heer Leon He, zegt: "Op basis van uitgebreide ervaring in telecommunicatie streeft Huawei ernaar om de marktleider te worden op het gebied van efficiënt beheer van netwerkenergie voor bedrijven door stabiele, betaalbare en duurzame oplossingen aan te bieden. Ongetwijfeld zou de win-winsamenwerking met Elinex onze klanten enorm ten goede komen."

Elinex wordt de value-added partner van Huawei Enterprise in West-Europa en de samenwerking zal beginnen met modulaire UPS-producten. Uitgebreide samenwerking op andere gebieden van netwerkenergie en IT-oplossingen zal ook worden gepland.

OVER HUAWEI 

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatietechnologie- en communicatieoplossingen (ICT). Door toewijding aan klantgerichte innovatie en sterke partnerschappen heeft Huawei end-to-end voordelen gevestigd in telecomnetwerken, apparaten en cloud computing. Huawei is toegewijd aan het creëren van maximale waarde voor telecomoperators, bedrijven en consumenten door concurrerende oplossingen en diensten te bieden. Haar producten en oplossingen zijn ingezet in meer dan 170 landen en bedienen meer dan een derde van de wereldbevolking.

OVER ELINEX POWER SOLUTIONS 

ELINEX Power Solutions, gevestigd in Nederland, is met meer dan 25 jaar ervaring de innovatieve partner op het gebied van noodstroomvoorziening voor data- en telecommunicatiegebruik. Met een professionele en klantgerichte organisatie is ELINEX Power Solutions leverancier, integrator en 24/7 dienstverlener van noodstroomapparatuur voor kritieke operaties in het bereik van 5KVA tot 5MVA.
Advies nodig?
Contact of advies?