Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Huawei Roadshow Truck

Huawei Roadshow Truck

  • 15 december 2021
  • Ridderkerk

In november 2021 heeft Elinex op verzoek van Huawei de Huawei Roadshow Truck ingericht met de nieuwste UPS systemen. Met deze truck kan iedere gewenste locatie worden bezocht om het Huawei portfolio bij de klant voor de deur te tonen. De truck is binnen 10 minuten volledig opgebouwd en operationeel. Voor een goede test, heeft Elinex de primeur gehad om klanten te ontvangen in Ridderkerk.

Vanwege alle beperkingen die momenteel worden opgelegd, is het niet mogelijk om beurzen en evenementen te organiseren. Een goed alternatief om toch live kennis te maken met de Huawei UPS-en en Lithium Ion oplossingen, wordt met de Roadshow truck geboden. Deze kan zolang als u dat wenst op locatie worden opgesteld, zodat met een beperkt aantal geïnteresseerden per keer, een demonstratie kan worden gevolgd. In de truck staan de Huawei 5000-H UPS, Magic Power UPS (AC/DC/Solar), Lithium Ion batterijen en street cabinet opgesteld.

Heeft u interesse in een bezoek? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@elinex.com of bel met een van onze noodstroomspecialisten via + 31 180-415711.


Advies nodig?
Contact of advies?