Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
LCL North Sea Regatta 2021

LCL North Sea Regatta 2021

  • 07 oktober 2021
  • Ridderkerk

De 4e LCL North Sea Regatta was een epische dag! Prachtig weer, perfecte windomstandigheden om de zeilen op te blazen en grote, rollende golven om spanning toe te voegen aan de regattarace waar 21 boten streden voor de overwinning. Elinex deed voor het eerst mee als sponsor en mocht met een eigen zeiljacht met relaties het water op om deel te nemen aan de regatta. Huawei (BE), Datacenter United, Agidens Infra Automation en Colt Data Centre Services vertegenwoordigden de zeiljacht “Marco Polo”.

We spreken met Jo van den Langenbergh, Operationeel Directeur bij Datacenter United, Jonas de Groof, Projectleider bij Agidens Infra Automation, Marcel de Ruijter, Country Operations Manager Benelux bij Colt Data Centre Services en Tom Faber, Accountmanager bij Elinex Power Solutions B.V.

Voor Jo was het de eerste keer op een zeilboot en was het al snel duidelijk dat het wat meer was dan rustig dobberen op zee. “De golven en de wind hebben er een intense ervaring van gemaakt die zeer de moeite waard was! Veel dank aan Elinex voor deze unieke ervaring!”

“De organisatie was uitmuntend en de interactie met iedereen was super er waren veel verschillende nationaliteiten aanwezig op dit event. Na verschillende oefeningen op de open zee, die erg ruw was in mijn ogen windkracht 4 en 5 met gelukkig wel prachtig weer, hebben wij ons voorbereid op de race die in de middag zou plaats vinden. Bij terugkomst van de oefeningen hebben we een heerlijke lunch gehad. Na een lange race hebben we uiteindelijk een hele mooie 5de plaats behaald. Mijn dank gaat naar de organisatie en Elinex om deel te nemen aan deze regatta.”, aldus Marcel.

Vermoeid maar voldaan terug in de haven hebben we na de race een heerlijke barbecue gehad met alle teams en hebben we de dag gezamenlijk afgesloten.

Samen met alle deelnemers hebben we €5.000,- opgehaald voor een goed doel genaamd Lucia. Lucia geeft financiële steun aan gezinnen met jonge kinderen en zwangere vrouwen die in België in armoede leven. Ze betalen voor de basisbehoeften van deze jonge kinderen (tot 12 jaar) en bieden ook intensieve ondersteuning aan het gezin door een erkende sociale organisatie. Waar nodig wordt ook ondersteuning geboden bij schuldbeheer/bemiddeling.

“Wat een fantastische ervaring om deel te mogen nemen aan de LCL North Sea Regatta. Het weer was ons gunstig en de competitieve geest was duidelijk aanwezig. Een enorm fijne en spontane manier om elkaar beter te leren kennen. Bedankt LCL, Elinex en zijn partners om er een geslaagd netwerkevent van te maken.”, aldus Jonas.

Tot slot zegt Tom: Door de wind en golven ging het aardig te keer op zee, maar met dit fantastische team is het helemaal goedgekomen op zee. Graag wil ik iedereen bedanken voor de gezelligheid deze dag. Al met al is het een geslaagde dag geweest!


Advies nodig?
Contact of advies?