Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwe Huawei Fusion Power 1200 kW UPS

Nieuwe Huawei Fusion Power 1200 kW UPS

  • 01 april 2020
  • Ridderkerk

Als Vallue Added Partner van Huawei is Elinex al jaren betrokken bij het meedenken en leveren van het Huawei datacenterportfolio in de Benelux. Huawei blijft inzetten op innovatie en heeft nog steeds de focus op het noodstroomportfolio. Huawei heeft de lancering van de nieuwe generatie Fusion Power 1.2 mVA UPS aangekondigd. Afgelopen jaar werd deze UPS geïntroduceerd voorzien van 55 kW powermodules. Met de nieuwste generatie wordt de Fusion Power geleverd met 100 kW powermodules in slechts 3U hoogte! Hierdoor is de footprint aanzienlijk verminderd. De afmeting van een 1200 kW Fusion Power UPS is nu slechts 1.6 meter breed, 2.2 meter hoog en 1 meter diep.

De Fusion Power kan optioneel voorzien worden van input- en output power distributie. Hiermee is de UPS uitermate flexibel en kan deze eenvouding worden geplaatst in iedere bestaande of nieuwe infrastructuur. 

De efficiency in normal mode is 97% en de UPS kan worden voorzien van een top air cabinet waarmee de Fusion Power met de achterzijde tegen de wand kan worden opgesteld. De interne componenten zijn redundant uitgevoerd en de powermodules, communicatiemodule en bypassmodule zijn hot swappable.

Net als de Huawei 5000 S serie, kan de Fusion Power voorzien worden van zowel VRLA batterijen als de nieuwste Li-Ion batterijen!

De Fusion Power is vanaf september dit jaar door Elinex leverbaar. 


Advies nodig?
Contact of advies?