Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwe serie Huawei SmartLi 2000-H UPS-systemen!

Nieuwe serie Huawei SmartLi 2000-H UPS-systemen!

  • 14 december 2020
  • Ridderkerk

De Huawei 2000-G UPS wordt al ruim 6 jaar door Elinex geleverd aan haar klanten. De UPS is leverbaar in enkelfase als driefase uitvoering en tot op heden leverbaar met VRLA-batterijen.

Vanaf begin dit jaar is de nieuwe, zeer compacte, Huawei 2000-H serie 6kVA enkelfase uitvoering ook leverbaar met Lithium-ion batterijen. In het tweede kwartaal volgt de driefase uitvoering tot en met 20 kVA. Met deze uitbreiding laat Huawei zien klaar te zijn voor de toekomst!

Door gebruik te maken van de Lithium-ion LFP-4 batterij is vervanging tijdens de technische levensduur van de UPS niet meer nodig. De verwachte technische levensduur van de Lithium-ion batterijen betreft minimaal 13 tot 15 jaar. Hiermee hoeft slechts eenmalig geïnvesteerd te worden in de noodstroomoplossing, waardoor tussentijds geen volledige batterijvervanging plaats hoeft te vinden.

De voordelen van de Lithium-ion batterijen ten opzichte van VRLA-batterijen zijn:

  • Hogere capaciteit / efficiency
  • Langere levensduur van de batterij
  • Ruimtebesparing
  • 24/7 inzicht door middel van het Batterij Management System (BMS)

Vanaf dit jaar is zowel de 2000-H UPS als de 5000-S UPS-serie voorzien van Lithium-ion batterijen en live bij Elinex te bekijken in de Huawei demo-omgeving. 

Op zoek naar meer informatie over een Huawei UPS? Wij helpen u graag verder! Stuur een e-mail naar info@elinex.com of bel met een van onze noodstroomspecialisten via + 31 180-415711.


Advies nodig?
Contact of advies?