Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
SUCCES MOET JE BLIJVEN VIEREN!

SUCCES MOET JE BLIJVEN VIEREN!

  • 03 juli 2023
  • Ridderkerk

Onder het motto ‘succes moet je blijven vieren!’ heeft T.E.A.M. Elinex haar succes weer gevierd tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Op vrijdag 16 juni is op een zomerse dag het bedrijfsuitje georganiseerd om alle medewerkers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Het jaarlijkse bedrijfsuitje vond dit jaar plaats bij Outdoor Valley Bergschenhoek. Vanwege het mooie weer en de wens om sportieve activiteiten te ondernemen, is voor deze locatie gekozen.

Rond 14:00 uur verscheen er een verassing in Ridderkerk. De Feyenoord bus kwam de medewerkers ophalen om naar de locatie te brengen.
Rond 15:00 uur waren we in Bergschenhoek en begonnen we met een teambuildingsactiviteit. 

Er werd gestart met vlottenbouw, waarbij er 3 teams werden samengesteld. Hier werd op een leuke manier de strijd aangegaan en moest met het zelfgebouwde vlot het water worden overgestoken.  Daarna kon de keuze gemaakt worden uit 3 verschillende activiteiten. Er kon worden gekozen uit kanoën, paintballen of klimmen. 

Na een sportieve middag hebben we met het hele T.E.A.M. in de buitenlucht genoten van een heerlijke barbecue aan het water. 
Wij bedanken Outdoor Valley voor de geweldige en geslaagde middag!

Wil je ook werken bij een bedrijf dat groeit, een mooi klantenportfolio heeft én successen viert? 
Onze vacaturepagina vind je hier!

Video: Lysmedia


Advies nodig?
Contact of advies?