Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
T.E.A.M. ELINEX viert succesvol bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam!

T.E.A.M. ELINEX viert succesvol bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam!

  • 03 juli 2024
  • Ridderkerk

Onder het motto ‘succes moet je blijven vieren!’ heeft T.E.A.M. ELINEX haar succes weer gevierd tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Op vrijdag 21 juni is het ELINEX bedrijfsuitje georganiseerd om alle medewerkers te bedanken voor hun geweldige inzet.


Het jaarlijkse bedrijfsuitje vond dit jaar plaats bij Adventure City Rotterdam. Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer de wens om sportieve activiteiten te ondernemen. Daarom is er gekozen voor het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor adventure park van Nederland, Adventure City.

Rond 14:30 uur vertrok het ELINEX T.E.A.M. richting Adventure City Rotterdam en begonnen we met een teambuildingsactiviteit.

Er werd gestart in vier verschillende teams, die per twee tegen elkaar speelden. Er werden verschillende teambuildingsspellen gespeeld, waarbij samenwerken en elkaar beter leren kennen centraal stonden. Zo moesten we een Da Vinci-brug bouwen waar heel je team overheen kon lopen. Er werd ook fanatiek meegedaan met de andere spellen.

Na de teambuildingsactiviteiten werd er gestart met ‘zippen en klimmen’. Er waren zowel binnen als buiten diverse klimparcoursen, uitdagende zip-lines en voor de echte waaghalzen een vrije val van 11 meter hoog.

Rond 18:00 uur, na een sportieve middag, hebben we met het hele ELINEX T.E.A.M. in de buitenlucht genoten van een heerlijke barbecue.

Wij bedanken Adventure City Rotterdam voor de geweldige en geslaagde middag!

Wil je ook werken bij een bedrijf dat groeit, een mooi klantenportfolio heeft én successen viert? Onze vacaturepagina vind je hier!


Advies nodig?
Contact of advies?