Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Uitbreiding van Elinex directie

Uitbreiding van Elinex directie

  • 02 juli 2018
  • Ridderkerk

Sinds 1 januari 2018 is Bart van Raamsdonk benoemd tot operationeel directeur binnen Elinex. Huub van Raamsdonk blijft algemeen directeur. Bart gaat zich met name bezig houden met de bedrijfsvoering, de processen, het aansturen en verbeteren van de organisatie.

Bart van Raamsdonk: “Voor de toekomst zien we mooie kansen voor verdere groei en professionalisering binnen ons vakgebied. Ik vind het een enorm leuke uitdaging na mijn periode als manager van de afdeling Commercie. Daar staat nu een zelfstandig team. Aan mij de taak om ook van de rest van het bedrijf één team te maken. Continue verbetering is een van mijn motto’s: “Improve, every day!”. Al is het maar een klein stapje vooruit; stilstand is namelijk achteruitgang.”

“Improve, every day!”

“Onderdeel van deze verbeteringen is onder andere een nieuw ERP-systeem. Met dit project zijn we zojuist begonnen en we hebben als doelstelling dit begin 2019 af te ronden. Dit middel zorgt voor meer efficiëntie binnen ons bedrijf, maar vooral voor onze klanten. Bijvoorbeeld met een volledig digitale werkbon die onze service engineers door middel van een tablet gaan invullen.”

Van technisch product naar commerciële mogelijkheid

Huub van Raamsdonk blijft betrokken bij het bedrijf, al is zijn rol wel veranderd. Huub: “Ik ben heel blij met deze verandering. Bart is verantwoordelijk voor het operationele gedeelte binnen Elinex. Ik ben van mening dat dit erg goed bij hem past. Mijn taak is nog steeds de algemene leiding over het bedrijf, maar ook is mijn rol meer verschoven naar het beheren van grote klanten en projecten. Hierbij doe ik met name de technische ondersteuning.

Ook richt ik me op het zoeken naar nieuwe producten en technieken. Vervolgens analyseer ik of het bij Elinex past, doe de vertaling van het technische aspect naar commerciële mogelijkheden en bekijk hoe wij hiermee de markt kunnen bedienen.” Dan, met een lach: “Je zult me dus nog vaak tegenkomen op beurzen en evenementen!”

Together Elinex Achieves More 

Bart sluit af: “Het gaat goed met Elinex. De orderportfolio is gevuld en we werken sinds vorig jaar aan een sterke groei. Met deze operationele drukte is veranderen en verbeteren best een uitdaging, maar deze gaan we niet uit de weg. Niet ik ga dit doen, maar alle mensen binnen Elinex.”

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze functiewijziging, neem dan gerust contact op met Bart


Advies nodig?
Contact of advies?