Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Uitslag klanttevredenheidsonderzoek over 2020

Uitslag klanttevredenheidsonderzoek over 2020

  • 24 maart 2021
  • Ridderkerk

Klanten geven ons een 8,2!

Begin dit jaar deden wij onderzoek naar de ervaringen van onze klanten in het bewogen jaar 2020. Inmiddels is het onderzoek afgerond en informeren wij u graag over de uitkomsten. Onze klanten geven gemiddeld een 8,2 voor hun ervaringen met Elinex in 2020. Als wij het resultaat vergelijken met de voorgaande jaren dan is dit het hoogst behaalde cijfer en hebben wij onze doelstelling voor 2020 behaald. Wij zijn hier ontzettend trots op en willen onze klanten dan ook bedanken voor de fijne samenwerking!

Een aantal positieve reacties die wij hebben ontvangen: 

  • Kennis, klantvriendelijkheid, meedenken met de klant.
  • Goede communicatie, snelle en heldere offerte en bereikbaarheid voor vragen.
  • De rapporten, welke bij het preventief jaarlijks onderhoud gemaakt worden zijn zeer uitgebreid en overzichtelijk. Tevens zijn ze compleet wat voor ons, als klant, erg fijn is. Er wordt zeer deskundig/ vakkundig advies gegeven wanneer wij daar als klant om vragen.
  • Producten en personeel zijn uitstekend.
  • Expertise is prima op orde.
  • Netjes de afspraken nakomen en duidelijk en secuur alles naar wens opgeleverd.

Er komt naar voren dat Elinex kennis heeft van het product, goed meedenkt met de klant en dat de expertise goed op orde is. De gegeven antwoorden waren voornamelijk gericht op communicatie, service, klantcontact en planning. 

Verbeteren van de klanttevredenheid

Natuurlijk vinden wij het fijn om een compliment te ontvangen, maar wij horen het ook graag als u ergens minder tevreden over bent. Alleen dan kunnen wij actie ondernemen om te verbeteren. 

Uit de resultaten bleek dat de rapportages (werkbonnen) beter kunnen en de terugkoppeling sneller kan. De gegeven antwoorden waren voornamelijk gericht op rapportages, communicatie en klantcontact.

Ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek is één van de manieren die wij gebruiken om te luisteren naar onze klanten en om onze dienstverlening te blijven aanpassen naar de wensen en behoeften. Wij bedanken de respondenten voor de waardevolle feedback waar wij zeker mee aan de slag gaan.  

Nog vragen? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@elinex.com of door te bellen met + 31 180-415711. Wij helpen u graag verder!


Advies nodig?
Contact of advies?