Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
DC Systemen - Eaton

DC systemen van Eaton

De Eaton DC-systemen kenmerken zich door flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudig gebruik. De apparaten zijn te gebruiken als gelijkrichters in een wisselspanning omgeving, maar ook - in combinatie met batterijen - als een noodstroomvoorziening.

Eaton DC - APS3 & APS6 serie

Eaton Access Power Solutions bieden u een compacte, efficiënte, flexibele en betrouwbare veilige DC-voeding. Deze 19" rackmontagesystemen zijn verkrijgbaar met maximaal 3 of 6 van de Eaton Access power rectifier modules en zijn ideaal voor kleine tot middelgrote telecommunicatie en industriële toepassingen. De APS serie is tevens beschikbaar in een APS9 of APS12 serie met maximaal 9 of 12 rectifier modules (enkel 48 V).

Voordelen

  • Hoge efficiëntie en vermogensdichtheid

De Eaton APS3- en APS6-serie zijn compatibel met Eaton Energy Saver (ES) Access-gelijkrichters die een bedrijfsefficiëntie van meer dan 96% bieden

  • Betrouwbaar systeem

Een geconfigureerde software en snelle online uitbreiding van gelijkrichters (hot swap) zorgen ervoor dat de APS3- en APS6-serie veilige stroom leveren voor uw lokale apparatuur, terminals langs de weg, datanetwerken en IP-routers. 

Download Brochure

Advies nodig?
Contact of advies?