Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
NSA - ELINEX

NSA van ELINEX

ELINEX is leverancier van complete noodstroomoplossingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het noodstroomaggregaat (NSA), welke vaak samen met een UPS wordt geleverd.

Noodstroom Aggregaat

Een noodstroomaggregaat kan in diverse uitvoeringen en vermogens geleverd worden. Denk hierbij aan verschillende brandstofmogelijkheden, waaronder bio diesel, gas- of waterstof. ELINEX voorziet daarmee in de voortdurende behoefte aan duurzaamheid. Wij werken samen met diverse fabrikanten van NSA’s en ook voor merkonafhankelijk onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. ELINEX is contractpartner voor diverse netwerken waarbinnen zowel UPS-en als NSA's onderhouden moeten worden. Wij kunnen hier ook de benodigde KIWA keuringen voor verzorgen. Naast het NSA kan verder de gehele installatie worden voorzien van een externe brandstoftank, rookgasafvoerkanaal, coulissedempers, brandstoffiltratiesystemen, etc. Wij leveren altijd een totaaloplossing!

Ook voor thuisgebruik (residential) levert ELINEX noodstroom aggregaten. De reden dat er bij woonhuizen steeds vaker gebruik wordt gemaakt van NSA's is de toenemende onbetrouwbaarheid van het vaste, overbelaste stroomnet. ELINEX brengt in alle gevallen vooraf de situatie in kaart en geeft hierna een gedegen technisch advies zodat de beste oplossing wordt geplaatst. Hierin wordt de totale installatie opgenomen.

De vermogens van de NSA's zijn beschikbaar tussen de 5kVA en 4MVA! 

Neem contact op

Advies nodig?
Contact of advies?