Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Residential NSA - ELINEX

Residential NSA van ELINEX

Speciaal voor het kleinere segment met toepassingen als grotere villa’s en Small Office Home Office (SoHo) hebben wij dit noodstroomaggregaat (NSA) ontwikkeld om meer zelfvoorzienend te zijn en uw eigen stroom te kunnen opwekken bij (langdurige) netuitval. Deze oplossing is mobiel, kan overal worden opgesteld en is leverbaar in diverse vermogens.

Residential NSA

De zekerheid van de altijd beschikbare netspanning wordt steeds minder met problemen in de gehele keten van onze energievoorziening die naar verwachting alsmaar groter worden binnen nu en de komende 10 jaar.

Dit mobiele noodstroomaggregaat is gebouwd op een op maat gemaakte aanhanger zodat deze vervoerd kan worden en eventueel Multi inzetbaar is. Zo kunt u deze oplossing zowel zakelijk als privé gebruiken, op een vaste standplaats neerzetten en/of zelf verplaatsen zonder hiervoor een kraan te moeten inzetten.

Download Brochure

Zelfvoorzienend

ELINEX kan u helpen met een totaaloplossing om meer zelfvoorzienend in uw energievoorziening te worden. Wanneer u zonnepanelen heeft kan hier een batterij opslagsysteem aan gekoppeld worden (BESS), zodat u restant opgewekte stroom niet terug levert maar opslaat voor gebruik op een ander tijdstip, bijvoorbeeld in de nacht

Deze noodstroomaggregaat oplossing kan stand-alone maar ook binnen zo’n gehele installatie worden geïntegreerd zodat u altijd een zekere back-up heeft voor opwekking van elektriciteit. In het scenario dat er geen netspanning is, de zon niet schijnt en het batterijopslag systeem leeg is, heeft u toch de beschikking over uw eigen elektriciteit.

Neem contact op

Autonomietijd

Deze oplossing is standaard voorzien van een 200 liter diesel onderbouwtank. Bij vollast kunt u 40 uur lang continu 14KW opwekken. Wanneer u minder KW verbruikt en het NSA bijv. ‘s nachts uitzet dan kunt zult u het brandstofverbruik kunnen verspreiden over meerdere dagen. Het NSA kan ook worden aangesloten op een grotere externe brandstoftank. Het NSA kan ten alle tijden bijgevuld worden door een tankwagen te laten komen of eventueel met het mobiele NSA naar een tankstation te rijden.

Voordelen

  • leveren van installatie en elektrotechnische aanpassingen
  • leveren en installeren van ATS – Automatic Transfer Switch
  • leveren en installeren van plug & play aansluitingen en bekabeling
  • aanhanger is voorzien van opbergkist ten behoeve van de bekabeling
  • levering en installatie van noodstroomaggregaat incl. 200L brandstof
  • oplevering en gebruikerstraining
  • aanbieding periodiek onderhoud en evt. brandstoffiltratie
Advies nodig?
Contact of advies?