Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
PowerPod - Huawei

Huawei PowerPOD

Met de snelle ontwikkeling van 5G, cloud computing, Internet of Everything (IoE) en onbemand rijden hebben grote datacenters steeds meer aandacht voor de aanleg van nieuwe gedegen infrastructuur. Als fundamentele strategische hulpbronnen van een land worden grote datacentra beschouwd als onderdeel van strategische commandoposten bij het opbouwen van het concurrentievermogen van het land. De bouwschaal en het aantal datacenters neemt in raptempo toe. Betrouwbare, hoog efficiënte, complete oplossingen zijn een must zowel voor de aanleg als de exploitatie van een datacenter. De PowerPod draagt hieraan bij.

Huawei PowerPOD 3.0

De Huawei PowerPOD 3.0 integreert full-power verbindingen van de middenspanningstransformator naar de load, om geïntegreerde voeding en distributie op MW-niveau te bieden voor grote datacenters. Het complete ontwerp en de componenten met hoge dichtheid zijn geïntegreerd om de voetafdruk te verkleinen ten opzichte van traditionele opstellingen. Hierdoor ontstaat een complete alles in een oplossing. Prefabricage en engineering verkorten de implementatieduur op locatie aanzienlijk en vergroten de betrouwbaarheid. De Huawei iPower intelligentie functie zorgt voor volledige systeembeveiliging.

Voordelen

  • Eenvoudig; Implementatieduur wordt verkort van 2 maanden naar 2 weken
  • Groen; De footprint wordt met 40% verminderd. De efficiëntie bereikt 97,8% (Smart Online Mode)
  • Slim: alles-in-één gecentraliseerde lokale monitoring/monitoring op afstand
  • Betrouwbaar: 150+ temperatuurmeetpunten, temperatuurvoorspelling, levensduurvoorspelling van belangrijke componenten en online switch instelling.

Video

Download Brochure

Advies nodig?
Contact of advies?