Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Smart modular data centers - Huawei

Datacenters van Huawei

Het Huawei Smart Modular Data Center is een nieuw concept, ontworpen met de ambitie een alles-in- één-oplossing te bieden voor het snel realiseren van een in-house datacenter. Binnen het Huawei Smart Modular Data Center concept vallen vier verschillende producten. Voor iedere ruimte en vermogen is een oplossing beschikbaar!

Huawei FusionModule500 smart mini datacenter

De Huawei FusionModule500 smart mini datacenter is één van de vele producten uit ons portfolio. De FusionModule500 is een basisopstelling en een geïntegreerde ATS, stroomverdelingssysteem,
een UPS, beveiliging en geïntegreerde koeling. Alles kan desgewenst redundant uitgevoerd worden en naar eigen behoefte worden samengesteld.

De geïntegreerde UPS is voorzien van Smart Lithium-ion batterijen waarbij levensduur, beheer en monitoring van de batterijen optimaal is. Ze hebben een hogere energiedichtheid, spanningscapaciteit en een lagere zelfontlading dan VRLA-batterijen. Dit zorgt voor een betere energie-efficiëntie aangezien een enkele cel een langere lading behoudt dan andere batterijtypen. Hiermee wordt tevens flink bespaard op de CO2 footprint en het gewicht van de totale opstelling.

Download Brochure

Huawei Fusionmodule800 smart small Datacenter

De Huawei FusionModule800 is een slimme en compacte oplossing doordat de UPS, PDU, monitoring, koeling en randapparatuur geïntegreerd zijn in een rack, welke relatief weinig ruimte in neemt. IT racks kunnen flexibel geplaatst worden aan beide kanten van de module. De FusionModule800 kan uitgebreid worden naar maximaal 12 racks met een totale IT belasting tot 25kW. De maximale belasting per rack is 7kW. De oplossing kan in iedere ruimte worden geplaatst.

Video

Download Brochure

Huawei Fusionmodule2000 smart modular data center

Huawei FusionModule2000 is de nieuwste smart modulaire datacenteroplossing waarbij powermodules, koeling, racks, bekabeling en het management systeem geïntegreerd zijn in een module. Het is een makkelijk, efficiënt en betrouwbare datacenteroplossing. Met een breed scala aan toepassingen kan er zowel een enkele als een dubbele rij gecreëerd worden. Ook is het mogelijk een koude straat te creëren.

De FusionModule2000 kan per module uitgebreid worden met 24 kasten bij een enkele rij en 48 kasten bij een dubbele rij, met een totale belasting van 125kW. Door ingebouwde Artificial Intelligence (AI),wordt de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en efficiëntie verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van Huawei iPower, iCooling en iManager systemen.

Video

Download Brochure

Huawei fusionmodule5000 smart modular data center

Huawei FusionModule5000 is de nieuwste smart modulaire datacenteroplossing en bestaat uit compleet geïntegreerde 19 inch kasten met stroomvoorzieningen, distributievoorzieningen, koeling, bekabeling en management software. Het kan flexibel ingezet worden met zowel enkele als dubbele rijen en er kan een koude straat gecreëerd worden.

Per module kan er een maximale IT belasting van 310kW zijn, met een maxima van 21kW per IT rack. Bij een enkele rij kunnen er 2- tot 24 racks per module geplaatst worden, bij een dubbele rij worden dit 6- tot 48 racks.

Video

Download Brochure

 

Advies nodig?
Contact of advies?