Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
DC Systemen - TECNED

DC systemen van TECNED 

Gelijkrichter/laders van industriële kwaliteit zijn gebaseerd op transformatortechnologie voor robuustheid en uithoudingsvermogen. De ingangsisolatietransformator beschermt de halfgeleiders tegen pieken, spanningspieken en filtert ruis. Op transformatoren gebaseerde gelijkrichter-/ladertechnologie in combinatie met blokkeerdiodes in de uitgang bieden een langere levensduur en een hogere mate van bescherming van uw kritieke belasting.

Tecned GR

De GR(19 inch)-serie is een geavanceerde rack-gebaseerde lader in de TECNED GR-productfamilie die verkrijgbaar is met centrale bewakings- en besturingsopties. Het houdt zich strikt aan een echt industrieel ontwerp en is gebouwd voor een operationele levensduur van 20 jaar.

Op basis van deze topologie biedt TECNED een zeer betrouwbare productcombinatie van lader en omvormer die is ontworpen voor veeleisende bedrijfsomgevingen.

De beschikbaarheid kan verder worden verhoogd met 2 of meer gelijkrichter/ladermodules in parallelle bedrijfsmodus.

Net als alle GR-modellen is de GR(19inch)-serie kortsluitvast, inclusief stroombegrenzing, hoogspanningsbeveiliging en potentiaalvrije contacten.

Neem contact op

Tecned GR(B)

De TECNED GR (B) Rectifier / Charger-serie is beschikbaar van 24Vdc tot 650Vdc nominaal met maximaal 100A output in een enkele behuizing. 

TECNED gelijkrichter/laders zijn gebaseerd op Thyristor + Concept (SCR+IGBT) technologie met een galvanische scheidingstransformator, input PF 0,98, lage input harmonischen.

Neem contact op

Advies nodig?
Contact of advies?