Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Industrie

Stilstand is achteruitgang.

ELINEX levert voor de industriesector complete industriële noodstroomoplossingen in de vorm van UPS-en, vaak in combinatie met een Noodstroomaggregaat (NSA), verdeelkasten en omgevingsgeschikte batterijen.

Oplossingen voor Industrie

Binnen de industrie draait alles om continuïteit van productieprocessen. Of het nu gaat om industriële plants, fabrieken met lopende band processen of fabrieken waar machines worden gebouwd. Een onderbreking door stroomuitval kan niet worden gepermitteerd in verband met kostbare opstarttijd en mislukte productiebatches. Wanneer dit plaatsvindt zijn de kosten niet te overzien.

De UPS-voorziening kan naast de bekende noodstroomfunctie ook ingezet worden als frequentieomvormer, spanningsstabilisator of voor het creëren van een nette power factor (>0,99) aan de ingang. Naast de standaard 230VAC en 400VAC UPS-systemen heeft ELINEX een uitgebreid portfolio aan industriële gelijkrichters en omvormers van het merk TECNED. Deze oplossingen kunnen op maat samengesteld worden en worden voorzien van ieder type batterij. 

Jarenlange ervaring

ELINEX heeft reeds jarenlange ervaring met het leveren van onderhoud, reparatie en andere diensten binnen industriële omgevingen. Door ons merkonafhankelijk-onderhoud kunnen wij 24/7 service leveren op alle merken UPS'en, batterijen en NSA's.

Onze klantreferenties

Heineken
Vopak
Dover Fueling Services
Chevron
Airproducts
D.E
DHL

DHL

Wie kent ze niet, DHL. Klanten zijn 24/7 van ze afhankelijk, en daarom is stroomuitval een worst case scenario. Bekijk onze oplossing.

Bekijk het project

Advies nodig?
Contact of advies?