Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Klanttevredenheidsonderzoek Elinex 2019

Klanttevredenheidsonderzoek Elinex 2019

 • 30 maart 2020
 • Ridderkerk

Klanttevredenheidsonderzoek Elinex 2019

Ook dit jaar heeft Elinex haar jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Inmiddels is het onderzoek gereed en informeren wij u graag over de uitkomsten. Onze klanten geven ons een 7,95 voor hun ervaringen met Elinex in 2019. Afgerond nog steeds een 8, maar zoals ook in ons werk kijken we graag naar de details en tot en met achter de komma. We zien dus een zeer lichte groei van 0,1 punt ten aanzien van vorig jaar.

Onze NPS (Net Promotor Score) is gestegen van 20 naar 21. Daarmee liggen we in lijn met het landelijk gemiddelde van 21 betreft professionele dienstverleners (B2B) in Nederland (volgens onderzoek van Integron).

Het afgelopen jaar was door vele interne veranderingen behoorlijk ingrijpend voor Elinex, ondanks dat zijn wij erg trots op het behaalde resultaat. Ook pakken we door met onze verbeteringen en hebben we als doelstelling voor 2020 om qua klanttevredenheid te groeien naar een 8,2! Heeft u verbeterpunten? Laat het ons weten, wij gaan er graag mee aan de slag!

Een greep uit een aantal positieve reacties die wij ontvangen hebben van respondenten:

Elinex komt haar afspraken na, duidelijke communicatie, personeel met kennis (helaas niet standaard bij alle bedrijven). Werken zorgvuldig en geven goed advies, ook als het niet in het voordeel is van Elinex.

 • Klaarstaan buiten werktijden als een klant echt in de problemen zit.
 • Snelle reactie en hulp. Goede kennis van het onderwerp. Denken goed mee met het technische vraagstuk.
 • Jaarlijkse controles gebeuren netjes, de engineers hebben veel kennis van elektronica en het product dat wij gebruiken.
 • Accurate storingsopvolging en gedegen onderhoud.
 • Aanvraag onderhoud, planning, uitvoering en nazorg. Eigenlijk zoals het hoort. Goede medewerkers en tevens goede engineers.
 • Kwaliteit van de dienstverlening en bereikbaarheid van de organisatie.

Een aantal verbeterpunten die wij ontvangen hebben van respondenten:

 • Terugkoppeling bij wijzigingen onderhoudscontracten.
 • Communicatie qua uitvoering van opdrachten en planning, terugkoppeling van de juiste informatie.
 • Communicatie over het onderhoud en rapportages.

Samengevat hebben deze verbeterpunten voornamelijk te maken met onze afdeling Ordermanagement en de software die daar gebruikt wordt. Door het implementatieproject zijn er een aantal achterstanden opgelopen die inmiddels opgelost zijn. Ook hebben wij het team inmiddels versterkt met nieuwe collega’s. Dit samen met de implementatie van ons nieuw ERP-platform vanaf 1 oktober 2019 en de finetuning die gepland staat tot 1 juli a.s. vertrouwen wij erop een stabiele basis en ondersteunend pakket te hebben waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij willen alle respondenten bedanken voor de beoordeling, de waardevolle feedback en tevens voor de fijne samenwerking in 2019, wij zien er naar uit u dit jaar nog beter van dienst te zijn!


Advies nodig?
Contact of advies?