Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
UPS - Eaton

UPS systemen van Eaton

UPS-systemen van Eaton leveren hoogwaardige, betrouwbare noodstroom voor elke toepassing van netwerkkasten en serverruimtes tot aan datacenters.Eaton 5PX

De nieuwe Eaton 5PX Gen2 UPS voorziet Enterprise Networks en Edge IT apparatuur met de beste line-interactive stroombeveiliging en maximaliseert zo de IT-ruimte en bedrijfscontinuïteit. De Eaton 5PX Gen 2 UPS biedt krachtige tools voor monitoring op afstand, integratie met IT-architectuur en implementatie/onderhoud van een groot aantal UPS-systemen op afstand.

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
  Het innovatieve grafische LCD-display zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve configuratie van de 5PX Gen2. 
 • Efficiëntie
  De 5PX Gen2 UPS levert 11% meer vermogen aan aangesloten servers dan andere UPS-systemen dankzij zijn nieuwe powerfactor (VA=W). Het gehele assortiment 5PX Gen2 UPS is gecertificeerd met Energy Star 2.0 voor maximale efficiëntie.
 • Veilig en flexibel
  Geeft digitaal verbonden apparaten voorrang voor maximale uptime van de belangrijkste services. Vermogensschakelingen en calamiteitenherstel zijn eenvoudig te beheren via load segment control. Netpack-modellen beschermen uw infrastructuur met dubbele certificeringen voor cybersecurity (UL 2900-1 & IEC 62443-4-2) en bieden verbinding met Eaton’s Cyber Secured Monitoring cloud.

Download Brochure

Eaton 9PX

De Eaton 9PX UPS biedt een energie-efficiënte beveiliging voor kleine & middelgrote datacenters, IT-ruimtes en -infrastructuren. Het leveren van dubbele conversiebeveiliging met 40% minder energieverbruik maakt de 9PX de perfecte UPS voor IT- en facilitymanagers die zich bezighouden met energiekosten en zoeken naar oplossingen voor stroombeveiliging van de volgende generatie.

Voordelen

 • Meer vermogen
  De Eaton 9PX (1-3 kVA) is de eerste UPS in zijn klasse met powerfactor 1.0 (VA=W). 
 • Energie-efficiënt
  De met een Energy Star-gekwalificeerde 9PX UPS biedt het hoogste efficiëntieniveau, waardoor energie- en koelingskosten gereduceerd worden.
 • Virtualisatie gereed
  Met de optionele netwerkkaart en Eaton’s Intelligent Power® Software Suite, integreert de 9PX naadloos met toonaangevende virtualisatie-omgevingen en cloud orchestrations tools.
 • Betaal terwijl u groeit
  De 9PX (5-11 kVA) kan parallel geschakeld worden om met behulp van HotSync-technologie het dubbele vermogen van een enkel apparaat te verkrijgen, zonder extra kosten bij de allereerste aankoop.

Download Brochure

Eaton 93PS

Binnen de categorie UPS-en voor datacenters en installaties levert Elinex o.a. de Eaton 93PS, 93PM en de 9395P. UPS-systemen binnen deze categorie zijn leverbaar tot het maximale vermogen van 1200kVA.

Voordelen

 • Laagste Total Cost of Ownership
  Eaton’s Energy Saver System (ESS) verhoogt de efficiëntie niveaus van de Eaton 93PS naar 99% en bespaart u gedurende vijf jaar meer dan €10.000 aan bedrijfskosten.
 • Maximale beschikbaarheid
  De Eaton 93PS UPS-en zijn ontworpen om een constante, ononderbroken en schone stroomvoorziening te handhaven
 • Klaar voor de toekomst
  Eaton’s 91PS en 93PS UPS-en zijn bijzonder intelligente UPS-en en zijn beiden klaar voor cloud-toepassingen en virtualisatie.

Download Brochure

Advies nodig?
Contact of advies?