Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Medisch

Omdat stroomvoorziening van levensbelang is.

Binnen de medische sector draait alles om het welzijn van de patiënt. Als betrouwbare partner zorgt ELINEX ervoor dat de energievoorziening voor uw zorg altijd beschikbaar is!

Oplossingen voor de Medische wereld

ELINEX voorziet het merendeel van de Nederlandse ziekenhuizen van complete noodstroomoplossingen en onderhoudt deze minimaal 1 x per jaar op contractbasis. Veel van deze klanten maken ook gebruik van het EPMS platform, waarmee het gehele noodstroompark binnen het ziekenhuis 24/7 gemonitord wordt. Dit is een must, aangezien een stroomstoring tot ernstige gevolgen kan leiden als er geen goede noodstroominstallatie aanwezig is! Naast de ziekenhuizen, zijn ook verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg, tandartspraktijken, laboratoria en fabrikanten van medische apparatuur klant van ELINEX. Specifiek voor deze sector zijn verschillende typen UPS-en ontwikkeld welke aan de laatste eisen voldoen. Ook voor deze sector geldt dat er specifieke oplossingen gevraagd worden en dat ELINEX met jarenlange kennis en ervaring hier de passende producten en diensten voor in huis heeft.

Onze klantreferenties

Ipse de Bruggen
Erasmus
UMC Utrecht
Abbott
Roche
Maasstad
Deventer Ziekenhuis
St Jansdal
AMC
Albert Schweitzer
Biocartis
Applied Medical Europe

Applied Medical Europe

Applied Medical Europe is onderdeel van een Amerikaans moederbedrijf en is producent van instrumenten voor de medische industrie welke gebruikt worden binnen operatiekamers in ziekenhuizen.

Bekijk het project

Oldelft Benelux

Oldelft Benelux

In samenwerking met Oldelft Benelux BV heeft Elinex een noodstroomoplossing geleverd aan het Solutions Diagnostic Center van Jahmale Med in Liberia, Afrika.

Bekijk het project

Advies nodig?
Contact of advies?