Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Oldelft Benelux

ELINEX levert noodstroom voor afrikaans diagnostisch centrum.

In samenwerking met Oldelft Benelux BV heeft Elinex een noodstroomoplossing geleverd aan het Solutions Diagnostic Center van Jahmale Med in Liberia, Afrika.

Ups-systeem zorgt voor continue stroomvoorziening in het ziekenhuis in liberia

Odelft over ELINEX

“De samenwerking met elinex is gewoon goed. Team elinex is niet bang om haar handen vies te maken, pakt onverwachte acties direct op en zorgt dat alles op een flexibele manier geregeld wordt.” albert lenten, projectmanager oldelft benelux: “in het verleden heeft oldelft benelux vaker internationale projecten gerealiseerd

Project starten?

in samenwerking met elinex, onder anderen in ghana en suriname zijn meerdere noodstroomoplossingen geleverd. Deze partnership bevalt en wij zijn loyaal aan onze noodstroomleverancier. De samenwerking met elinex is gewoon goed. Team elinex is niet bang om haar handen vies te maken, pakt onverwachte acties direct op en zorgt dat alles op een flexibele manier geregeld wordt.”

Over Odelft Benelux

Met meer dan 70 jaar ervaring in de zorgsector is Oldelft Benelux, uitgegroeid tot een vaste waarde in de medische sector. Sinds het ontstaan van Oldelft Benelux zetten zij zich in om hoogwaardige medische producten op de markt te brengen. Dankzij de merkonafhankelijkheid, door de jaren opgebouwde ervaring en grondige kennis van de medische markt, is Oldelft Benelux voor medische instellingen een partner met meerwaarde die de wensen van de klant begrijpt. Hun kennis en kunde is cruciaal om langdurig succesvolle oplossingen te realiseren.

Uitdaging

“Stroomvoorziening in afrika”, er bestaat geen standaard gebruiksaanwijzing voor het leveren van noodstroom in afrika. Dit heeft namelijk meerdere uitdagingen; het klimaat, de omgevingscondities en de aanwezige netvoorziening maken van ieder project weer een unieke uitdaging. Waar een ups in europa voornamelijk als back up bij stroomuitval gebruikt wordt, dient een ups in afrika vooral als stabilisator voor de inkomende netvoeding. Dit is een essentieel onderdeel vanwege het instabiele stroomnet in een land als liberia.

De oplossing

Elinex heeft in samenwerking met Oldelft Benelux b.v. een noodstroomoplossing geleverd in het Jahmale Med’s Solutions Diagnostic Center in Liberia, Afrika. De realisatie van dit diagnostisch centrum valt onder de supervisie van Oldelft Benelux, die als projectleider ingeschakeld is en verantwoordelijk is voor de begeleiding van het hele project. De knowhow en ervaring van Oldelft Benelux is onmisbaar en zij zijn dan ook al vanaf de bouw van dit ziekenhuis betrokken. Voor de noodstroomvoorziening voor dit diagnostische centrum heeft Oldelft Benelux haar noodstroompartner Elinex gevraagd de noodstroomvoorziening te ontwerpen en te leveren.

Elinex heeft de elektrotechnische montage en inbedrijfstelling van de UPS gerealiseerd. Deze UPS is toegepast als centrale UPS, die ingezet kan worden voor meerdere medische toepassingen zoals de MRI- en CT-scanner, mammografie en echoapparatuur. De Huawei 250 kVA UPS voedt meerdere onderverdelers en is met een batterijopstelling geschikt voor 10 minuten autonomietijd voor alle kritische applicaties.

Advies nodig?
Contact of advies?