Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Uitnodiging BESS & Solar solutions Kortrijk

Uitnodiging BESS & Solar solutions Kortrijk

  • 01 juli 2024
  • Ridderkerk

Bij deze nodigen wij u graag uit om onze beursstand bij ‘Solar Solutions Kortrijk’ te bezoeken. Op dinsdag 2 oktober van 10.00-19.00 & woensdag 3 oktober van 10:00-17:00 uur, zullen wij onze gasten ontvangen.

Deze B2B-beurs zal exclusief nieuwe producten en innovaties in de schijnwerpers zetten waar installateurs, ontwikkelaars en andere BESS & Solar professionals niet zonder kunnen. Ontdek 150+ exposanten, ontelbare innovaties en een grote keuze aan seminars van de hoogste kwaliteit. Kom in contact met experts uit de industrie. Solar Solutions Kortrijk is dé plek voor professionals in de BESS & Solar sector om geïnformeerd en geïnspireerd te raken.

Tijdens deze dagen praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiemanagement- en opslagsystemen. Komt u bij ons langs op stand H9? Graag bieden wij u een gratis ticket aan via www.solarsolutionskortrijk.be/partner/ELINEX/

We zien u graag verschijnen!

Om het reizen van en naar Kortrijk Xpo - Hal 4 & 5  zo comfortabel mogelijk te maken, heeft Solar Solutions Kortrijk een aantal reismogelijkheden in kaart gebracht;

Auto

Veel mensen zullen Solar Solutions Kortrijk met de auto bezoeken, tijdens de beurs zal het erg druk zijn met parkeren. Wees op tijd en bekijk andere parkeermogelijkheden in de buurt. We raden het aan om openbaar vervoer opties te bekijken.

Parkeren

Kortrijk Xpo heeft meerdere parkeerterreinen. Bij het inrijden van het parkeerterrein hoef je  geen ticket te nemen. Je kan bij het uitrijden aan de slagboom eenvoudig betalen met je bankkaart/kredietkaart.

Zet je navigatiesysteem in op: President Kennedylaan 100, Kortrijk

Parkeerplaatsen vol? Parkeer in deze omliggende straten: Beneluxlaan, Schaapsdreef, Ambassadeur Baertlaan, Etienne Sabbelaan, Erasmuslaan en Condédreef.

Openbaar vervoer

Kortrijk Xpo is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Met de bus:

  • Halte Kortrijk Xpo, bus 1, 2, 10 – 200m loopafstand
  • Halte Kortrijk Kinepolis Xpo , bus 1 – 200m loopafstand

Komt u vanaf het Kortrijk centraal station? Elke 10 minuten vertrekken bus 1, 2 of 10 naar Kortrijk Xpo.

  • Opstap Kortrijk busterminal 3, perron 32/33
  • Uitstappen bij kortrijk Xpo, na 5 tussenstops.
Banner Solar Solutions Kortrijk

Advies nodig?
Contact of advies?