Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
UITNODIGING MOSSELEN AAN DE MAAS 11 & 12 SEPTEMBER 2024

UITNODIGING MOSSELEN AAN DE MAAS 11 & 12 SEPTEMBER 2024

  • 18 juni 2024
  • Ridderkerk

UITNODIGING ROTTERDAM MOSSELEN AAN DE MAAS 2024

Bij deze nodigen wij u uit om onze beursstand te bezoeken bij “Mosselen aan de Maas”. Op woensdag 11 en donderdag 12 September 2024, van 14:00 uur tot 22:00 uur, zullen wij onze gasten weer ontvangen in het sfeervolle tentenpaviljoen op de P5C de Kuip. Tijdens deze dagen praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Noodstroomoplossingen en Energie Opslag Systemen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje! Met de code "YO89VC5TCQS8" kunt u op de website uw gratis ticket krijgen. Wij zien u graag verschijnen!

Reismogelijkheden 

Om de reis van en naar de imposante event locatie vlakbij De Kuip zo comfortabel mogelijk te maken voor de bezoekers, heeft Mosselen aan de Maas voor u een aantal reismogelijkheden kaart in gebracht.

Auto

De auto is één van de makkelijkste vervoersmiddelen om P5C de Kuip te bezoeken. Vanaf de snelweg A16 bent u binnen 10 minuten bij de evenementen locatie. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het event. Daarnaast is parkeren bij de Kuip gratis op niet-wedstrijddagen. Wij kunnen u niet verzekeren van een parkeerplaats.

Parkeergarage

Met Parkeergarage Veranda is er een ruime parkeergarage in de buurt van de evenement locatie. Vanaf deze parkeergarage is het slechts een paar minuten lopen naar P5C de Kuip.

Openbaar vervoer 

Vanaf zowel tram/bushalte Beurs als Rotterdam centraal kunt u rechtstreeks tram 23 richting Beverwaard nemen naar tram/bushalte Stadion Feyenoord. Zo bent u in no-time op het evenemententerrein!

Met de taxi/Uber of deelvervoer

Het is mogelijk om de evenementen locatie te bereiken met taxi of Uber. U reist naar het adres  Piet Smitkade 44, 3077 MP Rotterdam.


Advies nodig?
Contact of advies?